veliki interess poduzetnika

FOTO: Održan 2. Fine'sa Business Forum - što nas čeka 2020. i kako se pripremiti?

Danas je u varaždinskom hotelu Turist održan 2. Fine'sa Business Forum na temu "Tržišna kretanja i promjene u 2020. godini". Okupilo se stotinjak poduzetnika sa šireg područja sjeverozapadne Hrvatske s ciljem informiranja o novostima i aktualnostima korisnim za njihovo poslovanje...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.12.2019. 16:31

Zadnja izmjena: 06.12.2019. 18:22

Foto: Luka Šalamun/Dario Jurčević

Danas je u varaždinskom hotelu Turist održan 2. Fine'sa Business Forum na temu "Tržišna kretanja i promjene u 2020. godini".

Okupilo se više od stotinu poduzetnika sa šireg područja sjeverozapadne Hrvatske s ciljem informiranja o novostima i aktualnostima korisnim za njihovo poslovanje. Forum se održao u organizaciji Fine'sa Grupe koja je ove godine u suradnji s vanjskim gostima izlagačima pripremila zanimljiva izlaganja o gospodarskim očekivanjima u narednoj godini, financijskim instrumentima kao zamjeni za bespovratna sredstva, poreznim reformama i mjerama osiguranja. 

Na Forumu je kao gost predavač sudjelovala Ivana Jović, specijalistica za ekonomska istraživanja u PBZ-u koja je informirala okupljene o makroekonomskom okruženju i očekivanjima u 2020. godini. Predstavica Fine'sa Consultingsa gđa. Martina Rudnički predstavila je aktualne financijske instrumente te mogućnosti koje su na raspolaganju za poduzetnike i poljoprivrednike. Osim spomenutih izlagača, Kornelija Sirovica iz Hrvatske zajednice računovodstva i financijskih djelatnika navela je novine u poreznim propisima od 01. siječnja 2020. godine (IV. krug porezne reforme), dok su posljednje izlaganje održale predstavnice Croatia osiguranja s edukativnom temom o važnosti osiguranja u poslovanja.

- Primarni cilj, sada već drugog Fine'sa Business Foruma, je okupljanje i umrežavanje poduzetnika i poljoprivrednika šire regije, razmjena međusobnih iskustava te pružanje aktualnih informacija s tržišta. Događaji poput ovog su jedinstvena prilika za poduzetnike da dobiju aktualne informacije iz prve ruke i da se njeguje partnerski odnos sa korisnicima, istaknula je Martina Cuković, predsjednica uprave Fine'sa Consultings d.o.o., moderatorica Finesa Business Foruma.

Fine'sa Grupa u središte svog poslovanja stavlja stvaranje partnerskog odnosa s klijentima, a dokaz navedenog je da u svom portfelju ima klijente koji su danas korisnici više usluga - financijskih, investicijskih, konzultantskih.

Komentari