velika privatna investicija

Foto - Pleković otvorio 8 milijuna eura vrijedan Hotel Bernarda u Varaždinskim Toplicama

Kako je tom prilikom istaknula Cecelja, vrijednost dosadašnje investicije je oko 7,6 milijuna eura, a zajedno s investicijama koje su u tijeku poput praonice rublja te fizikalne aparature, ukupna vrijednost investicije bit će preko 8 milijuna eura...
Objavljeno: 25.05.2024. 12:02

Zadnja izmjena: 25.05.2024. 12:03

Foto: Lidija FIlipović

U Varaždinskim Toplicama danas je prigodnom svečanošću otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je, uz ostale, prisustvovao i premijer Andrej Plenković.

Kako je tom prilikom istaknula Cecelja, vrijednost dosadašnje investicije je oko 7,6 milijuna eura, a zajedno s investicijama koje su u tijeku poput praonice rublja te fizikalne aparature, ukupna vrijednost investicije bit će preko 8 milijuna eura. Dodala je i kako hotel uključuje i solarne panele i alternativne načine grijanja te kako nudi paletu wellness usluga, pilates studio, restoran, vlastite slastice i pizze od tijesta na bazi termalne vode.

- Ne mogu opisati koliko sam sretna i ponosna da smo konačno dočekali i ovaj dan, otvorenje ovog kompleksa koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara, od čega samo hotel s popratnim zgradama zauzima 4.224 metara kvadratnih. Susretali smo se s raznim poteškoćama, prošlo je i dosta vremena do same realizacije, cilj je bio završiti projekt u dvije do tri godine, a samo sam ja znala koliko se problema nanizalo i to od 2015. godine kada je ideja začeta pa do danas. Srećom naša proizvodnja madraca i njihov izvoz bila je dobra baza da se ovaj projekt dovrši - rekla je Cecelja.

'Kruna angažiranosti i predanosti'

Svečanom otvorenju je, uz župana Anđelka Stričaka i gradonačelnicu Varaždinskih Toplica Dragicu Ratković te ostale goste, prisustvovao i premijer Plenković koji je vlasnici uputio čestitke.

- Čestitke ne samo na izgradnji i uređenju ovog hotela koji će ostati trajni doprinos ne samo Hrvatskoj i Varaždinskoj županiji, već i medicinskom, lječilišnom i wellness turizmu. To je svojevrsna kruna Vaše proizvodne aktivnosti, predanosti i agnažiranosti. Ta poduzetnička energija, inovatorska umijeća i inovativna kompanija ovime zaokružuje svoje aktivnosti otvaranjem ovog hotela i pansiona - zaključio je Plenković.

Komentari