fine'sa business forum

Foto - Fine'sa Business Forum u Varaždinu okupio više od stotinu biznismena

Forum je nosio nazi 'Izazovi i mogućnosti za poduzetnike u 2023.', a u tom kontekstu govorilo se o Fine'sa štednim ulaganjima, koja su s prinosima od 4,00 do 4,50 posto alternativa bankama, kao i komercijalnom financiranju poduzetnika, financijskim instrumentima HAMAG BICRO-a...
Objavljeno: 09.12.2022. 13:47

Zadnja izmjena: 09.12.2022. 16:21

Foto: Iva Habulan Šavor

Više od stotinu uzvanika nazočilo je danas na Fine'sa Business Forumu u Hotelu Turist u Varaždinu.

Okupljene je pozdravio predsjednik uprave Fine'sa Grupe Josip Samaržija, a poslovni forum je vodila Marija Gradiček, predsjednica Uprave Fine'sa Consultingsa. Forum je nosio nazi 'Izazovi i mogućnosti za poduzetnike u 2023.', a u tom kontekstu govorilo se o Fine'sa štednim ulaganjima, koja su s prinosima od 4,00 do 4,50 posto alternativa bankama, kao i komercijalnom financiranju poduzetnika. Bilo je nadalje govora o financijskim instrumentima HAMAG BICRO-a, prilikama i prijetnjama korištenja sredstava iz EU fondova, nekretninskom tržištu, kao i obnovljivim izvorima energije za tržište ili vlastito korištenje.

- Naš model je dugoročna suradnja i partnerski odnos sa svim klijentima, a radom na terenu shvatili smo da su poduzetnicima potrebne informacije na jednom mjestu, s našim kao i vanjskim gostima izlagačima - rekla je o forumu Marija Gradiček, predsjednica Uprave Fine'sa Consultingsa.

Kako je bilo pogledajte na fotografijama u nastavku:

Komentari