Priznanje

Foto - OPG Pocedulić treći najbolji u Hrvatskoj

Objavljeno: 19.09.2023. 17:30

Zadnja izmjena: 19.09.2023. 17:34

Varaždinski OPG Pocedulić osvojio je visoko treće mjesto na nedavno održavnom 10. izdanju izbora za najbolje obiteljsko-poljoprivredno gospodarstvo (OPG) u Hrvatskoj „Zlata vrijedan“, u organizaciji Večernjeg lista i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, izvijestili su danas iz Grada Varaždina.

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković čestitaju OPG Pocedulić na osvojenoj nagradi i velikom priznanju, navodi se u priopćenju.

U priopćenju se podsjeća da su Tamara Šabić i Dario Pocedulić, vlasnici OPG Pocedulić na svom imanju prije nekoliko dana otvorili proizvodno-prezentacijsko-prodajni centar Kuću Varaždinske heljde, a upravo u proizvodnju će i uložiti dobivenu novčanu nagradu. OPG Pocedulić puno ulaže u kvalitetu svojih proizvoda i takve nagrade su dokaz da se to prepoznaje i zasigurno im daje dodatan vjetar u leđa, a takav poticaj je važan za svakog poduzetnika, a posebno za mala obiteljska gospodarstva, ističu još iz Grada Varaždina.

Komentari