u Hallerovoj aleji

Foto - Pogledajte buduću poslovnu zgradu NTH Mobile u Varaždinu

Lokacija zgrade u centru grada, u neposrednoj blizini brojnih obrazovnih institucija, strateški je odabrana uz pomoć Grada Varaždina...
Objavljeno: 23.09.2023. 10:20

Zadnja izmjena: 23.09.2023. 13:48

NTH Mobile uskoro započinje izgradnju svoje poslovne zgrade u Varaždinu, u Hallerovoj aleji, pored poslovne zgrade Parkova, a za njezin budući futuristički izgled zaslužan je arhitekt Davor Bušnja.

Ta tehnološka kompanija, koja je prisutna u Varaždinu već 20 godina, bila je jedan od inicijatora i prvi stanovnik Tehnološkog parka. Kako ističu, gradnja poslovne zgrade logičan je sljedeći korak i kruna njihove dosadašnje pristunosti u Gradu.

Lokacija zgrade u centru grada, u neposrednoj blizini brojnih obrazovnih institucija, strateški je odabrana uz pomoć Grada Varaždina, a pored
vrhunskih poslovnih prostora za zaposlenike, želja im je da zgrada postane i
mjesto budućih sastanaka i suradnje s učenicima, studentima, školama i fakultetima, centar za pokretanje novih projekata.

Arhitektonski projekt zgrade rad je višestruko nagrađivanog arhitekta Davora Bušnje, a futurističkim izgledom zgrade, kako ističu, žele poslati poruku kako je Varaždin mjesto sadašnjosti, ali i budućnosti, i kako mladi stručnjaci više nemaju potrebu odlaziti u svijet nego u Varaždinu mogu ostvariti sjajne karijere i raditi na najmodernijim tehnologijama.

Komentari