varaždin

Foto - Proizvođači s područja LAG Sjeverozapad predstavili proizvode na Gospodarskom sajmu

Objavljeno: 20.04.2024. 17:34

Zadnja izmjena: 20.04.2024. 17:35

Na jubilarnom, 10. Gospodarskom sajmu u Varaždinu svoje su proizvode izložili i proizvođači s područja Lokalne akcijske grupe - Sjeverozapad.

Na izložbenom prostoru LAG-a Sjeverozapad predstavili su se tvrtke Nika konstrukcije i tvornica stočne hrane Fanon, poljoprivredne proizvode izložili su OPG Štefanec iz Selnika i PPP Cafuk iz Domitrovca, a svoje je usluge predstavio i obrt za uljepšavanje TIFFANY iz Petrijanca.

- Poljoprivrednicima i gospodarstvenicima s područja LAG-a Sjeverozapad i ove smo godine omogućili da svoje proizvode predstave na Gospodarskom sajmu, ali i da ih posjetiteljima sajma ponude po popularnim cijenama. Naša lokalna akcijska grupa već godinama poljoprivrednim proizvođačima omogućuje da potpuno besplatno predstave svoje proizvode vrhunske kvalitete. Ovakvim prezentacijama naš LAG nastoji potaknuti i svijest o važnosti lokalne proizvodnje hrane, koja je zdrava, domaća i vrhunske kvalitete, što prepoznaju i posjetitelji ove sajamske priredbe - istaknuo je Mario Željezić, voditelj LAG-a Sjeverozapad.

Posjetitelji Gospodarskog sajma veliko zanimanje pokazali su za proizvode od bazge Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Štefanec, koji su izloženi na štandu LAG-a Sjeverozapad. Na 10. Gospodarskom sajmu u Varaždinu predstavili su se i članovi LAG-a Sjeverozapad - Licitarstvo „Slavica“ iz Klenovnika, Udruga žena Preslica iz Sračinca te OPG Zagorščak iz Bednje.

Komentari