Grad Ivanec za poduzetnike – početnike osmislio „inkubator“

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 21.03.2014. 10:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju na suradnju sve poduzetnike – početnike koji su u početnoj fazi svoga poslovanja ili u nekim oblicima samozapošljavanja zainteresirani za korištenje usluga i pogodnosti poduzetničkog inkubatora.

Svrha poduzetničkog inkubatora je da poduzetnicima koji tek pokreću svoj posao osigura neophodnu početnu potporu u obliku subvencioniranog prostora, pomoć oko pokretanja ili vođenja poslovanja te im osigura pogodnosti koje proizlaze iz korištenja zajedničkih usluga, besplatan telefon i otpremu pošte kao i razne dodatne usluge.

Ukoliko želite pokrenuti neki posao ili osigurati svoju egzistenciju samozapošljavanjem, a u početnoj ste fazi suočeni s problemima nedostatka poslovnog prostora, nužne infrastrukture, troškovima najma prostora, s operativnim troškovima, troškovima hladnog pogona i poslovnih usluga – javite se i ispunite UPITNIK

Javiti se mogu svi zainteresirani, osobito oni koji su privatnu inicijativu pokrenuli lani i, naročito, oni koji su poticaje za samozapošljavanje od HZZ-a koristili dosad ili će ih koristiti u 2014.

Komentari