Gradnja Poslovne zone Ivanec pred samim krajem

Objavljeno: 14.03.2011. 09:13

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: e-ivanec.com

Gradnja Poslovne zone Ivanec, koja je počela 2007. godine, bliži se kraju. Već za nekoliko tjedana Poslovna zona trebala bi biti u funkciji.

Završetak komunalnog opremanja Poslovne zone u Ivancu predviđen je krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca.

Naime, gradnja koja je započela krajem 2007. godine, sada će biti privedena kraju, što potvrđuju i ugovori koje su sklopili predstavnici Tvrtke Poslovna zona, sa izvođačima.

Temeljem tih ugovora predviđena je gradnja 350 metara ceste u zadnjoj fazi širenja Poslovne zone - Ivanec istok, a nakon čega će se sve ceste u svim fazama zone presvući finim asfaltnim slojem.

Ugovor je sklopljen sa tvrtkom Niskogradnja Huđek iz Petrijanca u vrijednosti 2 milijuna kuna, a radovi će početi čim to dozvole vremenski uvjeti.

Sklopljen je i ugovor o postavljanju DTK mreže, vrijedan 289 tisuća kuna sa tvrtkom KTV Telekom iz Ivanca, koji je ujedno investitor i izvođač radova.

Gradnja javne rasvjete na 900 metara dugoj dionici u trećoj i četvrtoj zoni zaključena je sa ivanečkom tvrtkom Hranić DDV, a ugovor je vrijedan 200 tisuća kuna. U tijeku su također i pregovori sa HEP-om o gradnji trafostanice.



Komentari