jačanje i regionalno širenje

Gumiimpex-GRP ima novog većinskog vlasnika: Obitelj Kirić ostaje suvlasnik i aktivna u upravljanju

'Obitelj Kirić ostaje i dalje suvlasnik u društvu, te će zajedno s novim partnerom aktivno sudjelovati u upravljačkoj strukturi i vođenju poslova', poručuje direktor i suvlasnik tvrtke Gumiipex-GRP Damir Kirić...
Objavljeno: 29.10.2021. 13:57

Zadnja izmjena: 29.10.2021. 18:40

Foto: Arhiva: Damir Kirić, direktor Gumiimpex-GRP d.o.o.

Jedan od najvećih poslovnih sustava u Varaždinskoj županiji, te najveći poslovni sustav u vlastitoj djelatnosti na području cijele Hrvatske, Gumiimpex-GRP d.o.o., ima novog većinskog vlasnika, a riječ je o investicijom fondu KJK Fond III.

O realizaciji ugovora o prodaji i prijenosu poslovnih udjela, kojom je u vlasničku strukturu Gumiipex-GRP d.o.o. kao većinski vlasnik pristupio spomenuti fond, javnost je izvještena putem priopćenja za medije koje potpisuje direktor tvrtke Gumiimpex-GRP Damir Kirić, a čije riječi prenosimo u cijelosti:

- Motivirani željom za dodatnim iskorakom na tržištu regije, obitelj Kirić vjeruje da će ova transakcija doprinijeti jačanju i razvoju društva te njegovu širenju. Obitelj Kirić ostaje i dalje suvlasnik u društvu, te će zajedno s novim partnerom aktivno sudjelovati u upravljačkoj strukturi i vođenju poslova. Time se daje naglasak na kontinuitet u poslovanju u skladu s 50-godišnjom tradicijom, te će Gumiimpex-GRP d.o.o. i dalje biti pouzdan partner svojim kupcima i dobavljačima - poručio je Damir Kirić.

Tko je novi većinski vlasnik

KJK Group je neovisni upravitelj ulaganjima u imovinu u vlasništvu zaposlenika, osnovan 2010. godine. U ovom trenutku KJK upravlja fondovima čija ukupna neto vrijednost imovine iznosi preko 600 milijuna eura, a svoja ulaganja usmjerava na jugoističnu Europu i baltičke zemlje.

Komentari