Seminar o zaštiti tržišnog natjecanja i državnim potporama

Objavljeno: 18.02.2011. 15:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ranko Šuvar / CROPIX

U ponedjeljak u 10 sati u HGK Varaždin održat će se seminar o zaštiti tržišnog natjecanja i državnim potporama, na kojem će govoriti ugledni domaći i inozemni stručnjaci.

Prijave za ovaj seminar primaju se do 9.30 u ponedjeljak, a svrha seminara je upoznati poslovni sektor s promjenama u području zaštite tržišnog natjecanja i državnih potpora u procesu približavanja Republike Hrvatske EU radi pravodobne i što kvalitetnije pripreme za uvjete poslovanja koje donosi članstvo u EU. Također, seminar je namijenjen  tijelima područne i lokalne samouprave.

O provedbi pravila o zaštiti tržišnog natjecanja i državnim potporama u Hrvatskoj govorit  će mr.sc. Olgica Spevec, predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja, mr.sc. Mirta Kapural, dipl.iur (AZTN) i gospodin Zlatan Janeš (AZTN), a o strukturnim fondovima dr. Theodore Koutsobinas te gospodin Andre Bywater (Projekt CroCompete)

Tijekom seminara, sudionici će dobiti savjete koje će moći primijeniti u svakodnevnom radu i poslovanju tijekom priprema za članstvo u EU, ali i nakon stjecanja članstva u ovoj integraciji.

Seminar „Jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u RH“ se održava u okviru IPA projekta Europske unije „CroCompete – Jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u RH“, koji provodi Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja.


Komentari