Strateška suradnja Hita vrijednosnica i Finese Capitala

Objavljeno: 30.12.2010. 19:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Hita vrijednosnice d.d. će na taj način učvrstiti poziciju najvećeg privatnog investicijskog društa u Republici Hrvatskoj po prometu na Zagrebačkoj burzi

Investicijska društva Hita vrijednosnice d.d. i Finesa Capital d.d. postigli su dogovor o poslovnoj suradnji i prijenosu klijenata.

Poslovna suradnja uspostavljena je s ciljem podizanja kvalitete investicijskih usluga i aktivnosti, razine konkurentnosti te racionalizacije poslovanja.

- Želimo se koncentrirati na veću profesionalizaciju, mi ćemo se baviti više našim core-tradingom, a Finesa stavlja naglasak na vođenje portfelja – kazao nam je Libor Weiser, član Uprave Hita vrijednosnica.

Hita vrijednosnice d.d. će na taj način učvrstiti poziciju najvećeg privatnog investicijskog društa u Republici Hrvatskoj po prometu na Zagrebačkoj burzi u 2009. godini. Najveći su i po broju podružnica u Hrvatskoj, broju ovlaštenih brokera i investicijskih savjetnika.

S danom 29. prosinca uspješno je završilo s prijenosom brokerskog poslovanja Finesa Capitala d.d., te s navedenim datumomsvi klijenti koji su potpisali suglasnost nastavljaju trgovati posredstvom Hita vrijednosnica d.d..

Finesa Capital d.d. nastavlja obavljati usluge upravljanja portfeljem, investicijskog savjetovanja te trgovanja za vlastiti račun.

Komentari