U Trakošćanu održan drugi Poduzetničko diplomatski vikend

Objavljeno: 30.05.2011. 22:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

U subotu 28. svibnja 2011.  drugu godinu za redom održan je Poduzetničko diplomatski vikend, simbolično skraćenog naziva PDV, u organizaciji Hrvatske poduzetničke incijative (HPI)...

Osim Udruge HPI, suorganizatori su bili veleposlanstvo Francuske i Hrvatska udruga stipendista francuske vlade. Ovaj skup podržao je i predsjednik Ivo Josipović, a ispred Varaždinske županije prisustvovala je zamjenica župana Blanka Ječmenica Glavica.

Susret je trajao čitav dan, a najvažniji dio događaja bio je predstavljanje tvrtki, članica HPI-a, koje su vrlo pažljivo pratili francuski  gospodarstvenici, od kojih posebice možemo istaknuti regionalnog direktora francuskog zračnog prijevoznika Air France, Jens Schmidt.

Nakon okruglog stola i ekspertne debate u viteškoj dvorani prelijepog dvorca Trakošćan održan je i mali koncert klasične glazbe u izvedbi profesorica zagrebačke glazbene akademije gospođe Marjane Komljenović (klavir) i Ane Kralj (flauta), uz pjevanje baritona Željka Zaplatića i klavirsku pratnju prof. Ivana Kolara.

Iz Udruge ističu zadovoljstvo skupom te pozivaju sve da se odazovu i sljedećim skupovima, jer se zajedno može učiniti bitno više nego isključivo u vlastitom interesu, sve s ciljem općeg društvenog napretka.

Pročitajte više na Internet stranici Udruge HPI.

Komentari