Ivanečka poslovna zona je poslovna zona za primjer

Objavljeno: 26.04.2012. 10:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: ivanec.hr

Po kojoj je cijeni Grad Ivanec od građana otkupljivao zemljište u Poslovnoj zoni Ivanec-istok, kakva je prodajna cijena komunalno opremljena zemljišta, kakva je struktura proizvodnje u zoni, a kakva struktura ulagača, postoje li standardizirane norme podizanja ograda oko privatnih poslovnih parcela u zoni, kakvi su uvjeti ulaska u buduću Industrijsku zonu, kakvim prijevozom radnici putuju do svojih radnih mjesta u zoni, gdje je koridor buduće brze ceste, po kojim je kriterijima Ivanec uvršten u međunarodni projekt certificiranja gradova s povoljnim poslovnim okruženjem.

Sve to tek je dio pitanja koja su prilikom obilaska Poslovne zone Ivanec-istok njenoj direktorici Lani Labaš i voditeljici Ureda Grada Ljiljani Risek postavili sudionici seminara naslovljena Napredni imovinski standard koja se održava u hotelu Trakošćan.

Sudionici, među kojima su bili predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, Varaždinske županije te predstavnici županijskih zona svrstanih u zone tzv. naprednog standarda iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske i Virovitičko podravske županije ivanečku su Poslovnu zonu obišli kao primjer propulzivne aktivne zone, koja se i dalje širi, gradi i razvija.

Tijekom autobusne vožnje Poslovnom zonom gosti su informirani o nizu dodatnih pojedinosti vezanih uz specifičnosti njena opremanja, širenja i mogućnosti ulaganja.

Komentari