Ivanečki gospodarski sajam: 70 poduzetnika i OPG-a iz devet županija

Objavljeno: 13.09.2012. 08:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: Ivanec.hr

Ivanečki gospodarski sajam, manifestacija koju Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec i Poslovni klub organiziraju kao potporu poslovanju, predstavljanju proizvoda i usluga te promicanju poslovnih ideja srednjih i malih poduzetnika, obrta i OPG-a, nakon tri je protekle godine krčenja puta, sazrijevanja i postupnog okupljanja gospodarstvenika, napokon prepoznat kao sajamska priredba u usponu. Dokazuju to i financijske potpore pokrovitelja – Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede, HGK, Varaždinske županije i Vaba banke te logističke potpore Ministarstva gospodarstva – kao i potvrde državnih dužnosnika i predstavnika gospodarskih asocijacija o dolasku na sajam i sudjelovanju u forumskom dijelu programa, piše ivanec.hr

No, još je i važniji od toga povećan odaziv izlagača, njih 70, iz Grada Zagreba te Zagrebačke, Bjelovarske, Virovitičke, Požeške, Osječke, Krapinske, Međimurske i Varaždinske županije, koji u ivanečkom Sajmu gospodarstva prepoznaju dobrodošlo mjesto za nastup.

Kako je sajam izložbeno-prodajnoga karaktera, mnogima od njih to će biti i prilika da bez enormnih troškova koji obično prate nastup izlagača na sajmovima, prodaju bez opterećenja.

Naime, želeći im u pogoršanoj poslovnoj situaciji pružiti učinkovitu pomoć, organizatori su im na raspolaganje stavili besplatne štandove i izložbeni prostor, omogućili promidžbu bez naknade, našli mjesto za poslovne susrete i razgovore, pa im čak osigurali besplatno parkiranje.

I dok će gospodarstvenici pod šatorom poslovati i trgovati, u Gradskoj će se vijećnici razgovarati o malom i srednjem poduzetništvu kao bazi gospodarskog rasta u novom investicijskom ciklusu.

U subotu poseban dio programa pripremaju vinske udruge, s predstavljanjem svojih proizvoda i degustacijom vina. Ulazak na sajam za sve je posjetitelje besplatan u petak i subotu od 9 do 19 sati. 

Komentari