konferencija hup-a

U Varaždinu 19. studenoga poslovna elita i ministar gospodarstva

U utorak 19. studenoga u Varaždinu će se održati konferencija na temu digitalizacije kao četvrte industrijske revolucije, na kojoj će između ostalih govoriti i jedna od najistaknutijih žena hrvatskog biznisa – predsjednica Uprave Tehnomonta d.d. Gordana Deranja, koju je tjednik Lider uvrstio među 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa...
Objavljeno: 06.11.2019. 17:41

Zadnja izmjena: 06.11.2019. 18:01

Foto: Arhiva / Hrvatska udruga poslodavaca

U utorak 19. studenoga u Varaždinu će se održati konferencija na temu digitalizacije kao četvrte industrijske revolucije, na kojoj će između ostalih govoriti i jedna od najistaknutijih žena hrvatskog biznisa – predsjednica Uprave Tehnomonta d.d. Gordana Deranja, koju je tjednik Lider uvrstio među 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Konferenciju pod nazivom "Industrija 4.0 – prilika i/ili izazov" organizira Hrvatska udruga poslodavaca, kojoj se Deranja nalazi na čelu, a nazočit će joj i ministar gospodarstva Darko Horvat te varaždinskih gradonačelnik Ivan Čehok. Konferencija će se održati u varaždinskom Park Butiyue hotelu, a od domaćih gospodarstvenika okupljenima će se obratiti Dražen Crnković, direktor Ducati komponenta; Tomislav Gluhak, voditelj projektmanagementa Kostwein – proizvodnje strojeva, te član Uprave Opreme Ludbreg Tomislav Cvetko.

- Razgovarat ćemo o središnjim temama četvrte industrijske revolucije, koje predstavljaju velike izazove za poduzetnike, društvo, ali i stvaratelje politika. Cilj industrije 4.0 su pametna poduzeća, tvornice i pogoni koji su prilagodljivi i učinkovito integriraju sve svoje dionike u jedinstvenom, bržem i usklađenijem, a posljedično i efikasnijem procesu – poručuju iz HUP-a, te pozivaju sve zainteresirane s područja cijele sjeverne Hrvatske da se konferenciji odazovu.

 

 

 

Komentari