nove investicije

Knauf Insulation sutra održava okrugli stol

Podsjetimo, Knauf Insulation nedavno je najavio ulaganje od 120 milijuna eura u održivo širenje svoje tvornice u Novom Marofu koje će omogućiti tvornici da više nego udvostruči svoj godišnji proizvodni kapacitet za rješenja za uštedu energije, otvori više od 70 novih radnih mjesta i značajno ojača svoju poziciju na europskom tržištu... 
Objavljeno: 28.03.2023. 09:15

Zadnja izmjena: 28.03.2023. 16:16

Sutra se u Kulturnom centru u Novom Marofu održava okrugli stol na temu "Knauf Insulation u lokalnoj zajednici" kojeg zajednički organiziraju Grad Novi Marof i Knauf insulation.

Na okruglom stolu na kojem će, između ostalih, govoriti direktor Knauf Insulationa Stjepan Mršić i gradonačelnik Siniša Jenkač naći će se teme novih tehnoloških rješenja koja se primjenjuju u pogonu u Novom Marofu s ciljem kontinuiranog smanjenja utjecaja na okoliš, uspješne višegodišnje suradnje s lokalnom zajednicom i planovi i potencijalna buduća ulaganja u pogon u Novom Marofu. 

Podsjetimo, Knauf Insulation nedavno je najavio ulaganje od 120 milijuna eura u održivo širenje svoje tvornice u Novom Marofu koje će omogućiti tvornici da više nego udvostruči svoj godišnji proizvodni kapacitet za rješenja za uštedu energije, otvori više od 70 novih radnih mjesta i značajno ojača svoju poziciju na europskom tržištu. 

Također, početkom godine potpisan je novi Kolektivni ugovor za sve zaposlenike tvrtke Knauf Insulation Novi Marof. Ugovorom su tako povećani mjesečni dodatak na plaću, dodatak za godišnji odmor (regres), božićnica te uskrsnica i dar djetetu. Isto tako, povećan je i dodatak na plaću za rad nedjeljom i otpremnine prilikom odlaska u mirovinu.

Komentari