prijem za predstavnike

Knauf Insulation više od 50 tisuća eura donirao za 60 udruga s područja Novog Marofa

Objavljeno: 22.05.2023. 09:44

Zadnja izmjena: 22.05.2023. 09:44

Knauf Insulation kontinuirano podupire rad brojnih lokalnih udruga, ustanova i organizacija. U skladu s tim, Knauf Insulation je i ove godine s donacijama podržao rad brojnih udruga s područja Novog Marofa i okolice.

Nakon pregleda svih pristiglih prijava, novomarofska kompanija podržala je rad 60 udruga s donacijom većom od 50 tisuća eura. U prostorijama kompanije Knauf Insulation u Novom Marofu održan je i prijem za predstavnike pojedinih udruga, ustanova i organizacija iz svakog od područja djelovanja iz kojih dolaze udruge kojima su odobrene donacije, kako bi i osobno mogli podijeliti zanimljive informacije o projektima i aktivnostima, koje se planiraju u ovoj godini, a za koje su donacije i namijenjene.

- Ovogodišnja dodjela donacija samo je nastavak iznimne suradnje s lokalnom zajednicom, koja je za nas jedna od najbitnijih poluga poslovanja. Ponosni smo da na ovakav način imamo priliku podržati njihov rad i izuzetno se veselimo novim projektima, koji će dodatno poboljšati kvalitetu života u Novom Marofu i okolici - rekao je direktor Knauf Insulationa Novi Marof Stjepan Mršić.

Komentari