Međimurski građevinci na primanju kod Josipovića

Objavljeno: 11.04.2011. 13:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Predsjednik Josipović čestitao je predstavnicima na vrijednom jubileju, izrazivši zadovoljstvo što i u složenoj gospodarskoj situaciji vide šanse za razvoj graditeljske struke

ČAKOVEC - Predsjednik Ivo Josipović primio je u posjet izaslanstvo Društvo građevinskih inženjera i tehničara Međimurja Čakovec, koje ove godine slavi 50 godina rada. Društvo je osnovano u ožujku 1961. godine kako bi se građevinski stručnjaci redovito okupljali i razmjenjivali iskustva.

- Danas Međimurje ima niz manjih građevinskih tvrtki koje zahtijevaju međusobno povezivanje kroz struku, njezinu afirmaciju i trajno i ozbiljno potvrđivanje njezina ugleda u poslu kojim se bave. I u posljednjih pedeset godina bilo je tako, a društvo je uvijek razmišljalo kako da ta povezanost što bolje funkcionira u interesu cijele zajednice i njezine budućnosti. To je utjecalo i na stalan rast broja članova - kaže Dragutin Matotek.

Društvo danas broji 220 članova i četvrto je po veličini u Hrvatskoj. Predsjednik Josipović čestitao je građevinarcima na vrijednom jubileju izrazivši zadovoljstvo što i u složenoj gospodarskoj situaciji vide šanse za razvoj graditeljske struke.

Agencija VLM
Foto: eCakovec.com

Komentari