Mario Milak ponovno predsjednik Udruženja obrtnika Novi Marof

Objavljeno: 02.03.2015. 15:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Facebook

Konstitutivnom Skupštinom Udruženja obrtnika Novi Marof, održanom u petak 27. veljače, dovršeni su izbori koji su se po cehovima odvijali od 21. siječnja do 1. veljače ove godine. Kod izbora vodilo se računa o teritorijalnoj i strukovnoj zastupljenosti. 

Prema novim izborima, Članovi Skupštine Udruženja obrtnika Novi Marof u mandatu od 2014. do 2018. podijeljeni su prema cehovima.

U Cehu uslužnih obrta i intelektualnih usluga su Boris Šafran, Kristina Čehulić, Darko Gazdek, Slavko Vuradin i Zdenko Hrg.

Članovi Ceha građevinara i završnih radova u građevinarstvu su Petar Klopotan, Josip Kontrec, Dragutin Margetić i Karlo Dijanuš.

Ceh proizvodnih obrta i poljoprivrednika čine Miroslav Tomiek, Tomislav Harmicar i Hrvoje Koprek, dok su u Cehu ugostitelja i turističkih djelatnika Dražen Purgar i Dominik Meštrić.

Članovi Ceha autoprijevoznika su Ivica Kišak i Stjepan Parabić, dok je u Cehu trgovaca i cvjećara Antun Bartolić.

Za članove Upravnog odbora imenovani su Boris Šafran, Petar Klopotan, Miroslav Tomiek, Dražen Purgar, Ivica Kišak, Antun Bartolić i Dominik Meštrić

Imenovani članovi Nadzornog odbora Udruženja su Krešo Domović, Huzjak Mirko i Smiljka Bužić.

Za predsjednika Udruženja ponovno je izabran i imenovan Mario Milak, dok je potpredsjednik ponovno Petar Klopotan.

Što se tiče predstavnika Udruženja obrtnika Novi Marof u Skupštini Obrtničke komore Varaždinske županije imenovani su Boris Šafran, Petar Klopotan i Dražen Purgar.

Članovi Skupštine Udruženja obrtnika Novi Marof jednoglasno su predložili svog kandidata za Predsjednika Obrtničke komore Varaždinske županije. To je Predsjednik Udruženja Mario Milak koji je, kako saznajemo, za svoju kandidaturu dobio podršku i Skupštine Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Komentari