26. srpnja

Ministar Horvat na javnom predavanju “Vrijeme je za nove mogućnosti” u Novom Marofu

Objavljeno: 22.07.2016. 12:53

Zadnja izmjena: 22.07.2016. 12:53

Javno predavanje “Vrijeme je za nove mogućnosti” održat će se u utorak, 26. srpnja  u 17,30 sati u Kulturnom centru “Ivan Rabuzin” u Novom Marofu. Na javnom predavanju će ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat sa stručnim suradnicima prezentirati aktualne natječaje i javne pozive, a građani će im moći uputiti konkretna pitanja. 

Javno predavanje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, a organiziraju ga Udruga “Ljubeška mladež”, Grad Novi Marof, Općina Ljubešćica i Poduzetnički centar Ljubešćica u sklopu projekta “Suradnja mladih, poduzetnika, obrtnika i lokalne zajednice za društveni i gospodarski razvoj”.

„Drago mi je što smo ponovno uspjeli okupiti poduzetnike i obrtnike ovoga kraja, pružit ćemo im aktualne informacije o natječajima i pozivima iz njihove domene i na taj način pokušati doprinijeti razvoju njihovog poslovanja. Grad smo koji brine o temelju gospodarskog razvitka – malom i srednjem poduzetništvu“, poručuje gradonačelnik Siniša Jenkač.

Također, ministar će sa svojim zamjenicima u 16:00 sati krenuti u obilazak dvoje novomarofskih nagrađenih poduzetnika – Plastike Šantek te u 16:30 sati Lipe d.o.o., sada u vlasništvu Miljenka Ratković, vlasnika Stolarije i pilane Ratković.

Komentari