Nagrađena studentica FOI-a putuje u Milano

Objavljeno: 21.11.2011. 18:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Intesa Sanpaolo Card šalje najuspješnije studente među kojima je i Ana Frleta s varaždinskog FOI-a, na međunarodno natjecanje u Italiji, a među 12 finalista bilo je čak troje studenata FOI-a...

Intesa Sanpaolo Card, tvrtka za kartično poslovanje u vlasništvu talijanske bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, proglasila je pobjednike prvog godišnjeg natječaja u izradi projekata na području zadovoljstva klijenata.

Ana Jandras sa zagrebačkog FER-a i Ana Frleta s varaždinskog FOI-a čine pobjednički tim iz područja inovacije, s temom Plaćanje otiskom prsta, dok su Davor Crnković i Ariana Kirin sa ZŠEM-a osmislili najuspješniji projekt iz područja implementacije, obradivši temu Kartična strategija Y generacije.

Pobjednički timovi po kategoriji osvojili su novčanu nagradu te plaćenu stručnu praksu u Intesa Sanpaolo Cardu, a predstavnici timova uskoro putuju u Milano, gdje će 2. prosinca predstavljati Hrvatsku u društvu pobjednika ostalih banaka, članica Intesa Sanpaolo Grupe.

Pobjednici međunarodnog natječaja izabrat će nagradu – polugodišnji staž u milanskoj središnjici Intese Sanpaolo ili ljetnu školu na jednom od talijanskih sveučilišta ili poslovnih škola.

Pravo prijave na natječaj imali su studenti zagrebačkog FER-a, Libertasa, Veleučilišta VERN i ZŠEM-a te varaždinskog FOI-a. Dvanaestorica studenata, koji su ušli u uži izbor, izradili su i predstavili projektni zadatak na jednu od zadanih tema.

Projekte je ocijenio žiri čiji su članovi bili predstavnici svih fakulteta uključenih u natječaj, predstavnici Intesa Sanpaolo Carda, te Divizije međunarodnih banaka Intesa Sanpaolo Grupe.

Komentari