Za varaždinske poduzetnike

Uskoro radionice o novoj platformi za javnu nabavu, koja postaje obvezna

Objavljeno: 15.10.2023. 17:46

Zadnja izmjena: 15.10.2023. 19:10

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U suradnji sa Županijskom komorom Varaždin, potkraj listopada Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Narodne novine predstavit će zainteresiranim varaždinskim poduzetnicima novu IT platformu Elektroničkog oglasnika javne nabave Reepublike Hrvatstke (EOJN RH), čija obveza korištenja kreće od početka iduće godine.

Kako ističu iz Županijske komore Varaždin, u skladu s Nacionalnim planom oporavka i otpornosti, razvijen je novi Elektronički oglasnik javne nabave RH. On je u primjeni od kraja rujna, dok od 1. siječnja 2024. postaje obvezno korištenje te nove IT platforme za sve naručitelje i sve gospodarske subjekte.

U Varaždinu će zbog toga 25. listopada biti održane dvije zasebne radionice pod nazivom „Predstavljanje nove platforme Elektroničkog oglasnika javne nabave“, na kojima će se poduzetnicima predstaviti najznačajnije funkcionalnosti novog EOJN RH s primjerima. U Županijskoj komori Varaždin održat će se radionica za ponuditelje u vremenu od 9,30 do 12 sati, a za naručitelje od 13 do 16 sati. Savjetovanje je besplatno, uz obveznu prijavu putem Digitalne komore, navode iz Komore.

Komentari