Zapostavljene destinacije

Neiskorištene potencijale varaždinskog kraja turistički sektor tek otkriva

Objavljeno: 11.03.2016. 08:33

Foto: Arhiva eVž

Županijska komora Varaždin, u suradnji s partnerskim organizacijama PORA – Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja te Trgovinskom i industrijskom komorom županije Zala iz Mađarske, organizira stručna studijska putovanja za predstavnike turističkog sektora iz  Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije te iz županije Zala...

Tijekom studijskog putovanja u Varaždinsku i Koprivničko-križevačku županiju koje će se  održati 17. i 18. ožujka predstavit ćemo odabrane destinacije i turističke atrakcije u Koprivnici, Hlebinama, Križevcima, Kalniku, Varaždinskim Toplicama i Varaždinu.

Studijsko putovanje u županiju Zala u Mađarskoj koje će se održati 5. i 6. travnja obuhvaća posjete odabranim turističkim destinacijama u županiji Zala u Mađarskoj: Zalakaros, Zalavár, Balatongyörök, Hévíz, Zalacsány.

Sudionicima studijskih putovanja, predstavnicima turističkog sektora iz triju uključenih županija – Varaždinske, Koprivničko-križevačke i županije Zala uz upoznavanje turističkih proizvoda i projekata te mogućnost umrežavanja, osiguran je i smještaj, prijevod i prijevoz tijekom programa.

Komentari