Novi direktor Spa&Golf Resorta Sveti Martin je Austrijanac

Objavljeno: 11.02.2012. 10:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Austrijanac Thomas Temmel (41) od 01. Siječnja ove godine preuzeo je vodstvo najveće turističke destinacije kontinentalne Hrvatske Spa & Sport Resorta Sveti Martin.

Temmel je svoje iskustvo stekao radom na vodećim funkcijama u hotelijerstvu u Europi te kao konzultant za mnoge zahtjevne turističke projekte u Hrvatskoj.

- Sa Thomasom Temmelom smo dobili idealnog generalnog direktora. Svojim dugogodišnjim poslovnim iskustvom u svim segmentima hotelijerstva te poznavanjem lokalnog mentaliteta dobili smo lidera koji za zadatak ima postaviti strateške smjernice za budućnost – rekao je gospodin Krsto Lešić,  predsjednik Nadzornog odbora Resorta koji je u privatnom vlasništvu.

Thomas Temmel je od početka godine odgovoran za uspjehe Spa & Sport Resorta Sveti Martin. Rođen 1970. Godine, iza sebe ima 23-godišnje iskustvo u hotelijerstvu i gastronomiji.

Svoj poslovni vijek započeo je 1989. godine na recepciji hotela Europe u švicarskom Engelbergu, gdje ubrzo postaje mladi šef recepcije. Karijeru nastavlju u hotelu Cresta u Savogninu kao asistent generalnog direktora. Nakon povratka u Austriju željan novih znanja počeo je  raditi u odjelu ugostiteljstva Grand hotela u Zell am Zee-u.

Već tada mladi menadžer pun iskustava, treba napomenuti kako osim materinog jezika tečno govori hrvatski, engleski, talijanski i francuski jezik, svoje nove izazove potražio je u zimskim destinacijama Serfaus i Lech am Arlberg.

Ljubav prema Hrvatskoj i mediteranskom stilu življenja roditelji su mu usadili još u dječjim godinama. U ranim tridesetima napokon je započeo vlastiti posao otvorivši mali hotel i restoran na otoku Pašmanu.

Tri godine kasnije ponovno je počeo raditi u hotelijerstvu kao član Uprave renomirane hotelske grupacije Falkensteiner. Neposredno prije dolaska u Spa & Sport Resort Sveti Martin Thomas Temmel je imao ulogu senior konzultanta Falkensteinera, u istoj ulozi vodio je pre-opening procese za Valamar i restoran Le Reine u Nozozemskoj, te Novi Resort na hrvatskoj obali.

Komentari