Novi SPAR supermarket na Banfici 1. travnja otvara svoja vrata

Objavljeno: 30.03.2015. 18:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Siniša Sović

Izvor: galerija-images/spar banfica

Drugi supermarket SPAR, izgrađen u Međimurskoj ulici u Varaždinu, svoja će vrata kupcima otvoriti ove srijede, prvi travnja, a svečano otvorenje započet će u 8 sati. 

Kako su priopćili iz SPAR-a Hrvatska, s obzirom na dinamičan razvoj i veliki potencijal grada Varaždina i županije te nakon uspjeha prvog varaždinskog supermarketa, otvorenje drugog supermarketa je bila logična odluka.

U izgradnju i opremanje ovog supermarketa uloženo je preko 45 milijuna kuna. Otvaranjem supermarketa u Međimurskoj ulici, gospodarska ponuda Varaždina obogatit će se za preko 1.300 kvadratnih metara prodajne površine.

SPAR supermarketi svojim kupcima svakodnevno nude prije svega svježe meso, povrće i voće te pekarske i slastičarske proizvode, s posebnim naglaskom na proizvode domaćih proizvođača.

- U ponudi varaždinskih SPAR supermarketa prednost imaju proizvodi varaždinskog kraja. U ovim teškim vremenima posebno bi naglasili da je u ovom supermarketu zaposlen 31 djelatnik. U supermarketu će biti 6 blagajni koje će kupcima omogućiti da svoju kupovinu obave bez gubljenja vremena. Radno vrijeme SPAR supermarketa bit će od ponedjeljak do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati. Za kupce SPAR supermarketa osigurano je čak 117 parkirnih mjesta - poručili su iz SPAR-a Hrvatska.

{gallery}spar banfica{/gallery}

Komentari