povoljnost za obrtnike

DOGOVOR OBRTNIČKE KOMORE I TERMOPLINA Za obrtnike plin po nižim cijenama

Objavljeno: 08.02.2017. 14:49

Zadnja izmjena: 08.02.2017. 15:05

Foto: Arhiva

Nakon što je Obrtnička komora Varaždinske županije inicirala određene beneficije za obrtnike u pogledu korištenja električne energije, njezin predsjednik, Mario Milak je inicirao sličnu aktivnost u korištenju plina, stoji u priopćenju Obrtničke komore Varaždinske županije.

Na sastanku održanom u Termoplinu, Mario Milak je s članom Upravnog odbora, Trstenjačkim dogovorio povoljnije uvjete i cijene plina za obrtnike s područja Varaždinske županije.

Temeljem dogovora, Termoplin d.d. će mogućiti niže cijene i povoljnije uvjete za sve obrtnike koji  su do sada koristili usluge Termoplina. Način na koji obrtnici mogu ostvariti navedene pogodnosti je individualan i bit će prilagođen svakom  pojedinom obrtniku prema njegovim potrebama, stoji u priopćenju.

- Nastojimo koliko god je moguće više pomoći našim obrtnicima i olakšati im poslovanje. Svako snižavanje ulaznih troškova doprinos je boljim poslovnim rezultatima kako pojedincima, tako i obrtništvu u cjelini. Toga su svjesni i naši partneri u pregovorima, s kojima nalazimo zajedničke interese i nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji – istaknuo je predsjednik Milak.

 

Komentari