Održano predavanje o izradi poslovnog plana i projektu Erasmus

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.04.2013. 09:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Facebook

U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Varaždin u petak je održano predavanje pod nazivom "Izrada poslovnog plana".

Predavanje s ciljem unapređenja, ali i osiguranja potrebnih znanja kao i lakše prijave na projekt Erasmus zainteresiranim varaždinskim poduzetnicima održala je Katarina Roginek, voditeljica Odjela obrtništva i malog poduzetništva Vaba d.d. banke Varaždin.

Projekt Erasmus prekogranični je program razmjene koji pruža novim ili potencijalnim poduzetnicima priliku da usavrše svoja znanja za vlastito poslovanje kod iskusnijih poduzetnika u zemljama EU.

Ciljevi projekta Erasmus, koji je namijenjen svim mladim i ambicioznim poduzetnicima, ali i onima koji svoje poslovanje žele proširiti na nova tržišta i nove poslovne partnere, a imaju kvalitetnu poslovnu ideju, su poticanje učenja i usavršavanje start – up i potencijalnih poduzetnika, stvaranje novih poslovnih ideja, otkrivanje i proučavanje tržišta, umrežavanje diljem Europe, razvijanje poslovnih vještina i procjena rizika poslovanja.

Hrvatska gospodarska komora u projekt Erasmus uključila se s međunarodnim partnerima. Svi zainteresirani za ovaj projekt mogu se prijaviti putem formulara na službenoj web stranici projekta: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/.

Komentari