Varaždinski CineStar otvara vrata za posjetitelje 24. prosinca

Objavljeno: 07.11.2011. 12:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Varaždinci će u CineStar multipleksu moći uživati od samog Badnjaka. Prvi multipleks u regiji otvara vrata 24. prosinca.

CineStar Varaždin, prvi multipleks u varaždinskoj regiji, otvorit će se 24. prosinca u sklopu centra Lumini, prvog trgovačkog centra nove generacije na tom prostoru.

CineStar Varaždin bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 6 dvorana ukupnog kapaciteta 800 sjedala.

Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Varaždinu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, tzv. CineStar eXtreme, s platnom veličine 100  kvadratnih metara.

Čak 150 filmova godišnje

Redovno prikazivanje filmova započet će 24. prosinca, a večer prije bit će upriličen i event svečanog otvorenja kina  uz cijenjene uzvanike  i specijalne projekcije.

U ovom najvećem kinu u regiji prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

Svi posjetitelji multipleksa CineStar Varaždin imat će osiguran besplatan parking.

CineStar Varaždin je deveti multipleks kojeg otvara tvrtka Blitz-CineStar i njime se broj CineStar dvorana u Hrvatskoj penje na 71 , s ukupnim kapacitetom od 12500 sjedala.

Komentari