projekt od 120 milijuna kuna

Parkovi dobili posao na kampusu prvog hrvatskog "milijardera"

Nakon luksuznog Grand Park Hotelu u Rovinju, Parkove je sada angažirao i prvi hrvatski jednorog Infobip. Detalji ugovora još nisu poznati, ali zna se koliko ukupno vrijedi projekt...
Objavljeno: 04.02.2021. 08:11

Zadnja izmjena: 04.02.2021. 09:43

Foto: Arhiva / Facebook: Grand Park Hotel Rovinj

Nakon uspješno dovršenog projekta hortikulturalnog uređenja luksuznog Grand Park Hotela Rovinj, varaždinski Parkovi uskoro će se moći pohvaliti još jednom vrlo važnom referencijom.

Parkovi, čija je jedna od djelatnosti hortikuluralno projektiranje, sada su naime dobili posao na hortikulturalnom uređenju zagrebačkog kampusa koji gradi prvi hrvatski jednorog odnosno tvrtka koja vrijedi najmanje jednu milijardu dolara – Infobip. Kampus se gradi na zagrebačkoj Svetoj Klari, nosi naziv „Alpha Centauri“, prostire se na 20 tisuća kvadrata i vrijedit će 120 milijuna kuna. Da su Parkovi dobili posao potvrdio nam je i direktor Parkova Alen Runac, ali drugi detalji vezani uz vrijedan ugovor zasada nisu poznati. Općenito se pak zna da se kampus gradi prema uzoru na kampuse iz američke Silicijske doline; imat će 27 smještajnih jedinica, odnosno ukupni kapacitet za broj od 650 zaposlenika.

Na slici Grand Park Hotel u Rovinju, koji su uređivali Parkovi:

Komentari