Paul Vandoren stiže na 3. Rotary Špancirfest Business Forum

Objavljeno: 20.08.2014. 19:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sandra Županić

Rotary klub Varaždin 1181 na današnjoj konferenciji za medije najavio je održavanje 3. po redu Rotary Špancirfest Business Foruma.

Forum će se održati u subotu, 30. kolovoza, u velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin, s početkom u 11 sati, uz punu podršku Rotary Distrikta 1913.

Naziv ovogodišnjeg foruma je "Hrvatski poduzetnik i EU fondovi", a želja je organizatora da poduzetnici i lokalna vlast saznaju što više o dosadašnjem povlačenju sredstava uz izravno prezentiranje konkretnih slučajeva uspješnih poduzetnika i predstavnika lokalnih zajednica – korisnika EU fondova, a s ciljem otvaranja prilika i prenošenja znanja i iskustava.

- Jako smo ponosni što najavljujemo naš 3. Rotary Špancirfest Business Forum koji postaje sve popularniji. Ove godine smo otišli korak dalje i pozvali najutjecajnije ljude što se tiče povlačenja EU sredstva. Tu bih istaknuo gospodina Paula Vandorena, bivšeg veleposlanika Europske unije u Hrvatskoj i Ivanu Maletić, zastupnicu u Europskom parlamentu - rekao je Igor Brlek, predsjednik Rotary klub Varaždin 1181.

Kompletan program ovog foruma, i svi sudionici, mogu se naći na internetskim stranicama Rotary klub Varaždin 1181

Komentari