oglas na njuškalu

Za cijenu od 2,3 milijuna eura prodaje se poznati hotel nadomak Varaždina

Kada je riječ o hotelskom i srodnom biznisu, jedna od posljednjih velikih promjena bila je kupnja hotela Turist od strane obitelji Kišiček, vlasnika Kitra. A upravo nedaleko od La'Gusa, vlasnik Termoplina Ivan Topolnjak nedavno je kupio bivši restoran Rasadnik, odnosno tzv. "riblji"...
Objavljeno: 23.04.2023. 10:22

Zadnja izmjena: 23.04.2023. 10:37

Foto: Facebook La'Gus

Prodaje se poznati hotel La'Gus na Varaždinbregu, ukupne bruto površine 1600 kvadrata.

Oglas već neko vrijeme stoji na Njuškalu, a potencijalnom kupcu sugerira se da hotel ima mogućnost prenamjene u zdravstveni turizam.

- Ili jednostavno može služiti kao hotel za održavanje raznih evenata i smještaj turista koji posjećuju Varaždin, što mu je trenutna namjena. Varaždin je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija kontinentalne Hrvatske, a trajna ulaganja u razvoj gospodarstva, komunalnu infrastrukturu i društveni standard čine ga iz godine u godinu sve kvalitetnijom turističkom destinacijom – napisali su vlasnici u oglasu.

Promjene u biznisu

Cijena po kojoj se hotel prodaje je 2,3 milijuna eura, kategoriziran je s 3***, te uključuje zemljište koje se prostire na 14,5 tisuća kvadratnih metara. Hotel ima  sale za sastanke, restoran s prostranom vanjskom terasom, vlastito parkiralište, 30 dvokrevetnih soba, vlastitu praonicu rublja, veliki vanjski šator i dr.

Kada je riječ o hotelskom i srodnom biznisu, jedna od posljednjih velikih promjena bila je kupnja hotela Turist od strane obitelji Kišiček, vlasnika Kitra. A upravo nedaleko od La'Gusa, vlasnik Termoplina Ivan Topolnjak nedavno je kupio bivši restoran Rasadnik, odnosno tzv. "riblji".

Komentari