Potpisan ugovor: Varteks će šivati odijela za Vatrene

Objavljeno: 10.03.2014. 14:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Svoger

U varaždinskoj tvornici Varteks danas je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između ove tekstilne tvrtke i Hrvatskog nogometnog saveza.

Ugovore su potpisali Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa, i Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

Naime, Varteks će šivati odijela za hrvatske nogometne reprezentativce i stručni stožer koji ove godine putuju na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil. Nogometaši će nositi odijela marke Di Caprio.

- Ovim ugovorom obnavljamo poslovnu suradnju iz 1998. godine kada je hrvatska reprezentacija, i Davor Šuker, bila vrlo uspješna u Francuskoj. Želim našim nogometašima još bolji uspjeh nego u Francuskoj. Za reprezentativce smo pripremili kompletni outfit te se nadamo i budućoj uspješnoj suradnji - rekao je Košćec.

Davor Šuker pak se prisjetio Anđelka Herjavca i njegovog doprinosa hrvatskom nogometu.

- Znamo da su teška vremena te da su svaki ugovor i radno mjesto važni. Imali smo ponude od brojnih poznatih brandova, ali odabrali smo Varteks kvalitetu. Želja nam je i pomoći Di Caprio brandu. Što se tiče očekivanja od Svjetskog nogometnog prvenstva velik je uspjeh biti na tom natjecanju. Izbornik i nogometaši igrat će utakmicu po utakmicu, a nadamo se odličnim rezultatima. Treba biti ponosan i pravi navijač - istaknuo je Šuker.

 

 

Komentari