Predstavljen Voogle Idea Accelerator, novi program za razvoj poduzetničkih ideja

Objavljeno: 21.12.2013. 10:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U Tehnološkom parku Varaždin proteklog je tjedna predstavljen Voogle Idea Accelerator, novi program za razvoj poduzetničkih ideja.

Voogle Idea Accelerator je program za razvoj poduzetničkih ideja kojeg provode uspješne tvrtke iz Tehnološkog parka Varaždin, a namijenjen je svakome tko traži kvalitetnog partnera i savjetnika za svoj novi poduzetnički pothvat.

Za prijavu ne postoje nikakva pravna, dobna ili bilo koja druga ograničenja pa tako svoju ideju putem online obrasca na www.voogle.com.hr prijaviti mogu sve fizičke i pravne osobe kojima nedostaje kapaciteta za razvoj i provedbu poduzetničke ideje.

Prve prijave ideja već su stigle, a interes za uključivanje u tim Voogle Idea Acceleratora istaknule su i neke iskusne zagrebačke tvrtke. Novi događaj s predstavljanjem projekata u realizaciji najavljen je za sredinu veljače sljedeće godine, a u planu je i održavanje startup vikenda i međunarodne konferencije.

Sve prezentacije mogu se pogledati na Youtube kanalu, a novosti vezane uz Voogle Idea Accelerator mogu se pratiti putem Twittera i Facebooka: https://www.facebook.com/vooglevz, https://twitter.com/voogle_, http://www.youtube.com/user/VoogleStartupKutak

Više informacija o dosadašnjim Voogle aktivnostima i događajima dostupno je na www.voogle.com.hr.

Komentari