Predstvljanje projekta “Erasmus za poduzetnike početnike” u organizaciji HGK

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 18.03.2013. 11:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: hgk.hr

Hrvatska gospodarska komora poziva sve zainteresirane na predstavljanje početka provedbe projekta “Erasmus za poduzetnike početnike”.

Riječ je o međunarodnom programu mobilnosti među europskim poduzetnicima, koji će se održati 18. ožujka u 10 sati u prostorijama HGK Županijske komore Varaždin.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s međunarodnim partnerima uključila se u projekt Erasmus za poduzetnike početnike koji je namijenjen poduzetnicima početnicima i onima koji to tek žele postati.

Početnici će imati priliku proširiti svoje radno iskustvo, u trajanju od 1 do 6 mjeseci, uz iskusnijeg i već etabliranog poduzetnika iz neke druge zemlje Europske Unije te naučiti kako voditi i razvijati vlastiti biznis.

Isto tako, u projekt se mogu uključiti i hrvatski uspješni poduzetnici koji bi bili domaćini poduzetnicima početnicima iz drugih europskih zemalja čime im se pruža mogućnost internacionalizacije vlastitog poslovanja.

Mobilnost poduzetnika početnika sufinancira Europska unija sredstvima EU programa CIP- za konkurentnost i inovacije.

Ukoliko postoji interes za uključivanjem u ovaj program, a želite saznati više, odazovite se na poziv, a svoj dolazak potvrdite organizatorima na prijavnici koju možete poslati, na fax.: 042/405-401 ili na e-mail adresu [email protected] .

Komentari