Preloška tvrtka Šestan Busch predstavila se u Kataru

Objavljeno: 29.03.2012. 13:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: dimdex.com

Tvrtka Šestan-Busch iz Preloga koja u području vojne opreme djeluje u proizvodnji balističkih sredstava zaštite, biološko kemijskih sredstava zaštite i proizvodnji plastičnih dijelova, predstavila se od 26. do 28. ožujka na međunarodnoj izložbi i konferenciji o pomorskoj obrani DIMDEX 2012 u Ktaru.

Prema informacijama organizatora, na izložbi i konferenciji DIMDEX 2012 (Doha International Maritime Defence Exibition and Conference) sudjelovalo je 76 međunarodnih delegacija iz 51 zemlje.

Na čak 10 tisuća četvornih metara izložbenog prostora predstavljeno je 164 izlagača -  proizvođača ratnih brodova, mornaričkih komunikacijskih sustava, opreme za pretraživanje i spašavanje te drugih proizvoda namijenjenih opremaju suvremenih vojnih postrojbi.  

Hrvatsku su na zasebnom štandu predstavljale  tvrtke Croshield, Splendor tekstil, DOK-ING i Šestan Busch, koje su, kroz nazočnost i sudjelovanje na ovoj konferenciji i predstavnika MORH-a i GS OSRH, dobile dodatnu podršku u svojim nastojanjima izlaska na tamošnja tržišta naoružanja i vojne opreme.

Inače, izložba DIMDEX 2012, specijalizirana je izložba pomorske obrane na Bliskom Istoku, održana je po treći put zaredom u Dohi, pod visokim pokroviteljstvom prijestolonasljednika šeika Tamima bin Hamad al Thanija.

Više o izložbi pročitajte OVDJE

Komentari