EBAN Winter University 2016

Prijavi svoj startup na natjecanje Zagreb Connect i budi dio najveće europske konferencije poslovnih anđela

Objavljeno: 17.06.2016. 15:59

Zadnja izmjena: 17.06.2016. 16:03

Foto: Ilustracija

Zagreb Connect odlična je prilika startupovima da se predstave poslovnim anđelima, a najbolji timovi moći će prezentirati svoje ideje pred 400 poslovnih anđela i investitora. Nagradni fond natjecanja iznosi 50.000 eura, a mentori su ugledni domaći i inozemni poduzetnici i poslovni anđeli.

EBAN Winter University 2016, najveća europska konferencija poslovnih anđela, koja se održava u Zagrebu 29. i 30. studenoga, postat će središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup-entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta.

Neizostavan dio konferencije jest i startup-natjecanje Zagreb Connect. Prijava se vrši pomoću obrasca na stranici, a prijave traju do 1. rujna 2016.

– Iznimno smo ponosni smo što smo uspjeli dovesti ovakvu konferenciju u našu zemlju. – izjavio je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a, hrvatske mreže poslovnih anđela.

Ambasadorica Izraela u Hrvatskoj Njena ekselencija Zina Kalay Kleitman rekla je: – Veleposlanstvo države Izraela već treću godinu sudjeluje u ovom projektu. Naši se startupovi prodaju za ogromne novce, što donosi veliki prihod državi.

Dan uoči konferencije, 28. studenoga, održat će se bootcamp, odnosno intenzivne radionice i prilika da usavrše svoj pitch za konferenciju.

Komentari