Prilika: Ikea raspisala natječaj, traže 22 djelatnika RK u Zagrebu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 05.10.2013. 08:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Ikea je otvorila natječaj za novi val zapošljavanja u budućoj robnoj kući u Zagrebu. Otvoreno je 11 pozicija za ukupno dvadeset i dvoje budućih kolega. Natječaj je otvoren do 13. listopada, a traže kolege u odjelima Logistike, Prodaje, Financija i Upravljanja poslovnim procesima te odjelu Ikea Hrane (restoran, bistro i švedska trgovina hranom), javljaju iz spomenute tvrtke.

Svi zainteresirani trebaju se javiti na  Natječaj (tek da znate, raspisan je na engleskom jeziku) koji se može preuzeti na Ikeinoj internetskoj stranici www.ikeaandme.hr .

- Zapošljavanje kolega odvijat će se na uobičajen Ikea način. Nakon pregleda životopisa koji se šalju putem stranice www.ikeaandme.hr uslijedit će telefonski i intervjui licem u lice. Nakon toga slijedit će testiranje u tzv. Evaluacijskom centru gdje osim poslovnih vještina gledamo i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke Ikea. Vrijednosti na kojima Ikea temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenicima su prije svega: zajedništvo - jer svi zaposlenici doprinose napretku i samo zajednički je moguće ostvariti Ikea viziju, odnosno stvarati bolji svakodnevni život za što veći broj ljudi; skromnost i snaga volje ... - poručuju iz Ikee.

Sljedeći natječaj za radna mjesta u tvrtki Ikea bit će već u studenom ove godine, kada će zapošljavati 15 kolega u odjelima odnosa s kupcima i dizajna interijera.

Najveći natječaj za radna mjesta biti će početkom iduće godine kada će započeti zapošljavanje 200-tinjak zaposlenika robne kuće. Inače, Ikea robna kuća u Zagrebu bit će otvorena tijekom ljeta 2014. godine, na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke.

Ukupno će ova tvrtka zaposliti oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko tri milijuna posjetitelja koje očekuju u prvoj godini.

Komentari