Promjene na čelu AZRA-e: Nikola Kučiš novi direktor

Objavljeno: 20.04.2012. 09:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: AZRA

Nakon što je dosadašnji direktor Agencije za razvoj Varaždinske županije Josip Borak imenovan članom Upravnog odbora u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, novi direktor Agencije za razvoj Varaždinske županije, odlukom o imenovanju Skupštine društva, postao je Nikola Kučiš, dosadašnji savjetnik za poslovno i strateško planiranje u AZRA-i.

Nikola Kučiš, diplomirani ekonomist koji trenutno završava poslijediplomski specijalistički studij „Upravljanje regionalnim razvojem“, stručnjak je za poslovno savjetovanje, posebno malih i srednjih poduzetnika, strateško planiranje, izradu investicijskih studija i ostalih usluga poslovnog planiranja.

U Agenciji za razvoj Varaždinske županije zaposlen je od 2006. godine, a bio je i voditelj Ureda za gospodarenje energijom Varaždinske županije te je ovlašteni investicijski projektant od strane Hrvatskog društva investicijskih projektanata.

- I dalje želimo biti izvrsni na svim područjima na kojima djelujemo, ali naglasak će prije svega biti na pripremi velikih infrastrukturnih projekata za strukturne fondove koji nas očekuju, a za čije je uspješno povlačenje sredstava važno strateško, dugoročno planiranje i visok stupanj pripremljenosti projekata. Osim toga, trudit ću se da AZRA nastavi jednako intenzivno biti na raspolaganju kako Varaždinskoj županiji, gradovima i općinama, tako i nevladinim organizacijama, udrugama građana, poduzetnicima i poljoprivrednicima u procesu izrade i provedbe različitih razvojnih projekata i programa - najavio je Kučiš.

Komentari