Radimir Čačić otvorio drugi Brown forum u Opatiji

Piše: eVz/hrt.hr

Objavljeno: 03.04.2012. 09:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Dvodnevni Brown Forum "Gospodarske mogućnosti na razini općina" u hotelu Ambasador u Opatiji organiziraju veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, Ured predsjednika Republike Hrvatske, Vlada Republike Hrvatske, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca, piše portal Hrt.hr

Otvorio ga je prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić i veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj James B. Foley, a nazočnima se videoporukom obratio predsjednik Republike Ivo Josipović.

Ovogodišnji forum okupit će predstavnike lokalnih uprava i samouprava te poslovne ljude iz regije, ali i SAD-a sa željom da se prenesu pozitivna iskustva o tome na koji način predstavnici lokalne uprave i samouprave mogu promicati održivi gospodarski rast i drugo.

Drugi forum nastavak je iznimno uspješnog prošlogodišnjeg Brown Foruma održanog u Dubrovniku, čime je obilježeno 15 godina od nesretne pogibije američkog izaslanstva predvođenog ministrom trgovine Ronom Brownom pri slijetanju zrakoplova 1996. godine kod Dubrovnika.

Izvor: Hrt.hr

Komentari