Radionica za subjekte u poslovanju s hranom HACCP tima

Objavljeno: 14.01.2011. 12:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Budući da zakonodavstvo nameće odgovornost subjektima u poslovanju s hranom, za hranu koju nude potrošačima odnosno stavljaju na tržište, važnu ulogu u tome imaju Uprave tvrtki i zaposlenici koji sustave provode. Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin zato planira u suradnji s Centrom za kvalitetu, Hrvatske gospodarske komore organizirati edukativnu radionicu za članove i voditelje HACCP tima za subjekte u poslovanju s hranom.

Radionicu će voditi mr. sc. Nevenka Gašparac, dr. vet. med., pomoćnik direktora Centra za kvalitetu. Sudjelovanje polaznika na radionici je besplatno, a termin održavanja će se utvrditi temeljem pristiglih prijava.

Zainteresiri više informacija mogu potražiti na www.hgk.hr.


izvor: hgk.hr

Komentari