Rotary Club Varaždin 1181 u subotu, 31. kolovoza, u klubu "Europa Media" HNK u Varaždinu s početkom u 11:15 sati organizira Rotary Business Forum 2013.

Forum počinje u 11:15 sati, a radnim slogan mu je "Europa - novo mjesto poslovanja i stanovanja".

Predsjednica Rotary Club Varaždin 1181 na današnjoj je konferenciji za novinare najavila brojna zanimljiva predavanja i poznate gospodarstvenike koji će sudjelovati na ovom forumu.

- Ovo je naš 8. Rotary Špancirfest forum. Prošle godine prvi smo puta organizirali Business Forum. Željeli smo na ovaj način da smo kao rotarijanci prisutni u socijalnim sferama, ali i u cjelokupnom životu ove zemlje. Zato smo ove godine odlučili, kako smo nedavno ušli u Europsku uniju, sve teme vezati za EU, ekonomski i socijalni aspekt ulaska u uniju. Željeli smo prikazati svim poduzetnicima kakva iskustva imaju zemlje koje su već u EU. Od foruma očekujemo da novim informacijama u što većoj mjeri pomognemo poduzetništvo u Hrvatskoj - rekla je danas Jasminka Porobija, predsjednica ovog Rotaryja.

Predavanje će tako održati mr.sc. Branko Baričević, voditelj predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj,prof. dr. Slaven Letica, profesor na Univerzi v Mariboru, ass.prof.dr. Stane Božičnik, direktor Tehnološkog parka Varaždin mr.sc. Andrija Petrović i drugi.

Također, teme će obuhvaćati širok spektar saznanja o fondovima EU, što očekivati u EU, kako izvoziti na ovo veliko tržište i druge važne gospodarske teme.

Moderator će biti Mladen Vedriš, a voditeljica Tončica Čeljuska.  

Komentari

27.08.2013. 14:52h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30