Seminar HGK varaždin: Nusproizvodi životinjskog podrijetla

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.04.2014. 13:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin, u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK i Ministarstvom poljoprivrede – Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane, organizira seminar na temu "Nusproizvodi životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi".

Seminar će se održati u ponedjeljak, 7. travnja, s početkom u 10:00 sati, u HGK-Županijskoj komori Varaždin, P. Preradovića 17/III, Varaždin.

Seminar je besplatan, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom koji proizvode, prerađuju, pripremaju, distribuiraju ili na bilo koji drugi način posluju s hranom unutar prehrambenog lanca, te svim ostalim zainteresiranim stranama.

Na seminaru će biti prezentirani svi zakonski propisi koji se odnose na zbrinjavanje ostataka hrane životinjskog podrijetla, kao što su meso, sirova riba, mlijeko i mliječni proizvodi, hrane s oštećenom ambalažom, ugostiteljskog otpada i drugih nusproizvoda životinjskog podrijetla koji nastaju u objektima koji proizvode, prerađuju ili distribuiraju hranu.

Predavač na seminaru je Vlatka Tomašić, dr. vet. med. iz  Ministarstva poljoprivrede – Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane.

Prijave za seminar primaju se do 4. travnja na telefon: 405-450 ili telefax: 405-401 ili e-mail: [email protected].

Komentari