Šest novih DLG medalja za Vindijine proizvode

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 29.04.2013. 18:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

DLG, krovna europska organizacija po pitanju prehrane i agrikulture, dodijelila je nova priznanja proizvodima čiju kvalitetu jamči znak Kvaliteta Vindija.

Izvrsnost mesnog asortimana iz Vindijine ponude nedavno su potvrdile nove vrijedne nagrade, a riječ je o medaljama koje dodjeljuje njemački DLG (Deutsche Lebensmittel Gesellschaft), najprestižnija europska institucija za testiranje kakvoće prehrambenih namirnica.

Visoke hranjive vrijednosti, vrhunski okus i provjereno domaće porijeklo mesnih prerađevina koje se proizvode pod uglednim gastronomskim markama Cekin, Vindon i Rozeto tako su prepoznati i od strane te ugledne organizacije koja kvalitetu ispituje na čak 800 različitih načina.

Zlatna DLG medalja pripala je dimljenim Gurmanika hrenovkama koje donose ukusnu kombinaciju pilećega i purećega mesa, a najsjajnije medalje pripale su i purećoj posebnoj kobasici te Royal šunki s vlascem.

Srebrno odličje osvojila je pureća posebna kobasica začinjena paprikom te pileća jetrena pašteta Vila&Vili, a među prerađevinama od crvenog mesa koji nose oznaku brenda Rozeto svojom se kvalitetom istakao Rozeto jeger te također osvojio srebrnu medalju.

Komentari