Sljedeći petak posjetite 5. Sajam poslova u Varaždinskoj županiji

Piše: eVz/Hzz.hr

Objavljeno: 12.03.2012. 15:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: varazdinska-zupanija.hr

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Varaždin u petak 23. ožujka petu godinu za redom organizira Sajam poslova u Varaždinskoj županiji. Spomenuta manifestacija bit će održana u sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin, od 10 do 16 sati.

Na dosadašnjim Sajmovima poslova predstavilo se preko 170 poslodavca iz svih djelatnosti, koji su prikupili preko šest tisuća prijava potencijalnih zaposlenika.

Na Sajmovima poslova bilo je preko 11.000 posjetitelja, a njihov cilj je ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada .

- Kako su dosadašnje Sajmove poslova svi sudionici – poslodavci, posjetitelji, partneri u organizaciji, ocijenili vrlo uspješnim, i ove godine organiziramo Sajam poslova, čiji je cilj ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada, te omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada – ističu u HZZ Varaždin.
           
Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima, te svima koji se žele upoznati sa ponudom na tržištu rada naše županije.

Više o partnerima i programu Sajma poslova možete doznati OVDJE
 

 

Komentari