Slovenci preuzeli upravljanje Toplicama Sveti Martin

Objavljeno: 29.01.2014. 09:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Kako prenosi Poslovni.hr, portoroški Istrabenz Turizam objavio je da je 1. siječnja ove godine preuzeo upravljanje Toplicama Sveti Martin u Hrvatskoj.

Navodi se kako je većinski vlasnik Rudolf Radiković pregovarao s trima velikim hotelskim tvrtkama iz Izraela, Slovenije i Španjolske, koje su ponudile svoj menadžment na način da se koriste njihovo ime i prodajni kanali.

Istrabenz Turizam već upravlja jednim hotelom u Hrvatskoj, Grand hotelom Adriatic u Opatiji, koji je htio prodati 2009. godine, ali je u međuvremenu odustao od toga te se, prema svemu sudeći, posvetio širenju izvan granica Slovenije. Toplicama će, baš kao i u Opatiji, upravljati Istrabenzov brend LifeClass.

U sklopu Sportsko-termalnog kompleksa Sveti Martin nalazi se hotel Golfer s četiri zvjezdice i 157 soba. U kompleksu su i 84 apartmana, bazeni s termomineralnom vodom, igralište za golf i sportska igrališta. Najveći problem toplica je spora otplata investicije zbog gospodarske krize koja je negativno utjecala na brži razvoj kontinentalnoga turizma, piše Poslovni.hr.

Komentari