očekuju vrlo uspješan kvartal

Bakić se vraća u Nadzorni odbor, Varteks ima novog predsjednika Uprave

Nakon što je prije godinu dana osobno preuzeo upravljanje tvrtkom, vlasnik Varteksa Nenad Bakić s početkom Nove godine rad nastavlja kao predsjednik Nadzornog odbora...
Objavljeno: 30.12.2019. 17:58

Zadnja izmjena: 30.12.2019. 19:15

Foto: arhiva

Nakon što je prije godinu dana osobno preuzeo upravljanje tvrtkom, vlasnik Varteksa Nenad Bakić s početkom Nove godine rad nastavlja kao predsjednik Nadzornog odbora.

>>Nenad Bakić osobno preuzeo upravljanje Varteksom!

Objavila je to danas Zagrebačka burza, a poznato je i ime novog predsjednika Uprave. Biti će to dosadašnji član Uprave Varteksa Tomislav Babić, dok će Bakić i nadalje predsjedati Odborom za strategiju i razvoj dioničkog društva.

Prema izvješću objavljenom na Zagrebačkoj burzi, Varteks je treći kvartal ove godine završio sa 71 posto većim prihodima ostvarenim u maloprodaji, te 74 posto većom brutom dobiti nego 2018. godine. S obzirom da im je poslovanje cikličkog karaktera, dioničko društvo očekuje još bolje rezultate u 4. kvartalu ove godine.

- U četvrtom kvartalu Uprava očekuje bitno bolji rezultat od prošlogodišnjeg, s obzirom na odličnu pripremu sezone u smislu kvalitete i količine proizvedenog robnog fonda, uspješan povratak branda sa dosadašnjim rastom maloprodaje od skoro 70%, te značajne planirane i već ostvarene promotivne aktivnosti - objavljeno je na Zagrebačkoj burzi.

Komentari