Varaždin

Stiže kampanja za promociju poduzetništva i obrta u drvnom sektoru

Objavljeno: 02.02.2016. 18:02

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 20:37

Prošlog tjedna započela je kampanja “Promocija poduzetništva, cjeloživotnog učenja te novih mogućnosti za šumarski i drvni sektor“ u sklopu projekta Promocija poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru...

Nakon Nove Gradiške, kampanja će se provoditi u Jastrebarskom, Krapini, Sisku, Karlovcu, Koprivnici, Bjelovaru, Gospiću, Virovitici, Vinkovcima, Varaždinu, Čakovcu, Delnicama i Pazinu.

Projekt provodi Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) u partnerstvu s Hrvatskom komorom inženjera šumarstva i drvne tehnologije (HKIŠDT).

Cilj ovog projekta je razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju i poticanje poduzetničke kulture u šumarskom i drvnom sektoru. Ciljne skupine projekta su licencirani izvođači radova u šumarstvu, drvoprerađivači, privatni šumo-posjednici, žene poduzetnice, učenici šumarskih i drvodjeljskih škola te nezaposleni šumarski i drvni inženjeri.

Osim kampanje, projekt obuhvaća i natjecanje srednjih škola „Najbolji poslovni plan učenika šumarskih i drvodjeljskih škola“ te se bavi pitanjem položaja žena u šumarskom i drvnom sektoru.

O tome će se održati posebna promocija i okrugli stol „Poduzetnice u šumarskom i drvnom sektoru“.

Komentari