Varaždin

Stiže veleposlanik Kanade Daniel Maksymiuk

Objavljeno: 25.01.2016. 10:44

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 10:34

Foto: Ilustracija

U Varaždinu će se 28. siječnja u 10 sati u Palači Herzer održati seminar o Sporazumu o slobodnoj trgovini EU – Kanada (CETA), a na seminaru će izlagati i veleposlanik Kanade Daniel Maksymiuk...

Nakon seminara veleposlanika će primiti u Gradskoj vijećnici župan Predrag Štromar te gradonačelnik Goran Habuš. Kako se očekuje, bit će riječi između ostalog o mogućnostima razvoja bolje poslovne suradnje između hrvatskih, odnosno varaždinskih i kanadskih gospodarstvenika.

Nakon prezentacija održati će se panel –rasprava Kako hrvatske tvrtke mogu uspjeti na kanadskom tržištu i primjeri uspješnih tvrtki. Svrha seminara je podizanje svijesti o novim poslovnim mogućnostima u Kanadi za hrvatske tvrtke te kako pripremiti tvrtke da najbolje iskoriste mogućnosti koje će nastati nakon stupanja na snagu sporazuma. Na seminaru će između ostalih biti Josip Bašić, predsjednik Kanadsko-hrvatske gospodarske mreže (CCBN). 

Teme koje će se prezentirati:

- Sporazum o slobodnoj trgovini EU-Kanada (CETA )

- Pozadina i činjenice o CETA-i

- Kako CETA olakšava trgovinu u Varaždinskoj županiji u ključnim sektorima

- Utjecaj CETA-e na poslovanje u Hrvatskoj i Kanadi

Za sudjelovanje na seminaru prijavite se putem online obrasca najkasnije do 26.01.2016., a više informacija možete saznati na stranicama HGK Varaždin. 

Komentari