Tehnološki centar drvne industrije Lepoglava predstavljen na konferenciji u Veneciji

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 05.05.2015. 09:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

O mogućnosti ulaganja u sektore vezane za prirodne resurse u Hrvatskoj razgovaralo se na konferenciji održanoj 28. travnja u Veneciji, u zemlji koja je najveći trgovinski partner Hrvatske, odnosno u regiji Veneto, koja je među vodećima u toj trgovinskoj razmjeni.

Važnost jačanja suradnje i stvaranje novih partnerskih odnosa prepoznato je na županijskoj razini, tako da su na konferenciji sudjelovali i predstavnici Varaždinske županije - zamjenik župana Alan Košić, pročelnica za gospodarstvo Varaždinske županije Jelena Berger Zrinski, direktor Azre Nikola Kučiš, direktor Slobodne zone Enriko Parlaj, Štefica Španić i Robert Matoković iz tvrtke Poslovne zone – Logistička podrška investitorima te voditelj projekta Tehnološki centar drvne industrije Lepoglava - Damjan Županić, koji je na konferenciji govorio o drvnoj industriji u Varaždinskoj županiji, predstavivši pritom projekt - Tehnološki centar drvne industrije u Lepoglavi.

- Sudionicima konferencije dopala se ideja Tehnološkog centra. No, što se tiče Lepoglave, osim Centra, u razgovorima s talijanskim investitorima predstavio sam mogućnosti ulaganja u Poslovnu zonu u Lepoglavi i poticajima koji očekuju ulagače – pojasnio je Županić.

Grad Lepoglava aktivno s Varaždinskom županijom sudjeluje na brojnim sajmovima i konferencijama na kojima predstavlja mogućnosti ulaganja na području Lepoglave, odnosno u tamošnju Poslovnu zonu.

 

Komentari