Turistička zajednica dodjeljuje potpore za unapređenje turističke ponude

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.02.2013. 16:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je poziv za dodjelu potpora za organizaciju događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet.

Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge. Potrebna dokumentacija može se preuzeti na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Varaždina - www.tourism-varazdin.hr.

Rok za predaju dokumentacije je 20. veljače 2013. godine. Na temelju pristiglih prijava komisija Turističke zajednica grada Varaždina će odabrati događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturnoturističkog središta Varaždinske županije.

Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.

Komentari